Nega nog in stopal

So vaše noge boleče, zanemarjene? Jih »tiščite« v nogavice, neudobne in pretesne čevlje?   

Noge so v nekaterih ozirih zagotovo najpomembnejši del našega telesa. Zato si zaslužijo vso našo skrb ter ljubezen. 

Zakaj so noge tako pomembne? 

Naše noge so povezane z zemljo

Naše noge so tesno povezane z zemljo. Smo energijska in prav tako zemeljska bitja. Naše noge nas povezujejo z zemljo. Nas ozemljujejo. So podstat našemu telesu in duši. Le kadar smo popolnoma povezani s svojim telesom ter smo prizemljeni, smo resnično prisotni v sedanjem trenutku. Smo tukaj in zdaj

Naša stopala prevajajo prano (življenjsko energijo)

Naša stopala vsebujejo številne marma točke, ki s povezane z organi in nasploh delovanjem našega telesa. Marma je stičišče, vitalna energetska točka na površini telesa, kjer se srečujeta naše fizično in duhovno telo. Marma točke so povezane s čakrami in nadiji (subtilni kanalčki, skozi katere teče prana; enako kot teče elektrika skozi žice).

Prana je bistven vidik našega energijskega, umskega ter fizičnega ravnovesja.

Ko se prana enakomerno pretaka skozi naše celotno bitje, je vse enostavnejše, pretočno. Razmišljamo z večjo ostrino, svet je videti prijaznejši, bolj smo odprti za višjo zavest, intuicijo. Nasploh smo v ravnovesju; pretočni. 

Vsakodnevna nega stopal je tako zelo zaželena, priporočljiva. 4 načine za tako nogo navajajmo spodaj. 

4 načini, kako nahraniti/ negovati stopala

1 ) Z eteričnimi olji (eo) za boleče noge

Vsa olja, 100 % pure, dobite pri nas. Denite jih v velik lavor s toplo vodo, pomešajte, nato si privoščite 10 d0 20-minutno namakanje stopal. Za ta "podvig" poiščite miren prostor; tako da se um in telo lahko sprostita. Pustite prani, da neovirano teče skozi telo: povežite se z inteligenco rastlinic, prisluhnite ji. Naj bo to čas, ki vas opomni na to, kdo v resnici ste. Elektronske naprave in vse, kar moti vaš um, umaknite.   

2 ) Oljite stopala

Nežno v stopala vtrite sezamovo ali drugo zeliščno olje. Najbolj tik pred odhodom v posteljo. Masaža v sinergiji z oljem bo priklicala spanec; spodbudila povezavo med telesom in dušo.

3 ) Hoja z bosimi nogami 

Obnovite in okrepite stopala, tako da hodite bosi, če se le da (trava, mivka, kamen ...)

4 ) Investirajte v dobro obutev

Nosite čevlje, ki se prilegajo vašim stopalom in podpirajo naravno konstitucijo vašega telesa. Taka obutev bo podprla lego kosti, vaše dihanje bo lažje, enakomerneje, razmišljanje pa bolj jasno, osredotočeno. 

Včasih si je resnično potrebno vzeti nekaj časa zase. Upočasniti tempo. Se namesto navzven obrniti navznoter ter se uskladiti z zdravilno energijo, ki je v nas. Videli boste, da tak stik poraja uspešnost tudi v materialnem/ zunanjem svetu. Stvari lahkotneje, z manj napora ter strahu, stečejo ...  

Holy Lama Naturals krema za noge 

Za nego nog/ stopal priporočamo še našo Holy Lama kremo za noge. Ki je bogata, vlažilna krema, posebej osnovana za nego vaših stopal (nog). 

Sinergija hranljivih olj bo omehčala vašo kožo na stopalih in jo dodobra navlažila. Kombinacija poprove mete in limonske trave ter kokosovega olja zagotavlja ugodje nogam/stopalom.

Kremica izjemno lepo diši, napolni prostor s svojim vonjem. In zelo veliko jo je.  250 g.