5 medalj za AYUMI Naturals

Picture

Ayumi Naturals vsepovprek »pobira« prestižne nagrade.
 Nanje smo zelo ponosni in smo jih neizmerno veseli. Hvala tudi vam, ki z nakupi Ayumija pomagate k uspehom blagovne znamke. V avgustu 2022 blestijo: linija za obraz kurkuma & bergamotka, 100 % čisto olje sladkega mandlja, REPAIR olje za lase (amla, bhringraj, gotu kola), izjemna šampon in balzam ARGAN & SANDALOVINA ter masažno olje TRANQUILITY (sandalovina, bosvelija, mira).


​​LUXLIFE's Health, Beauty & Wellness Awards
Najbolj cenovno dostopna znamka naravne kozmetike - UK

3a84f240-e0ba-428c-810e-8398fbab9bc9jpeg

Ayumi Naturals linija za obraz KURKUMA & BERGAMOTKA

Nagrada je podeljena za cenovno dostopnost naravne kozmetike glede na njeno kakovost.
Linija je namenjena suhi, pusti koži. Vrača ji udobje in mehkobo. Krema in drugi izdelki so izjemno lahkotni, globoko vlažijo kožo, krepijo njeno vitalnost in poenotijo ten. Ayumi krema za obraz kurkuma in bergamotka je še posebej namenjena dehidrirani koži, koži brez zdravega sijaja, leska.
 
Nagrado prejmejo krema za obraz, gel za umivanje obraza, piling za obraz in obloga za obraz.



The Green Parent Natural Beauty Awards

Najboljše olje za dojenčke: Bronasta medalja

14714094-8683-4844-86c5-55b741a323b4jpeg

Ayumi Naturals Pure olje sladkega mandlja


Olje sladkega mandlja ima lahkotno teksturo, ki se hitro absorbira v kožo. Ki pronica globoko v kožo. Je izredno hranljivo in vlažilno olje. Zelo lepo diši. Bogato je z oleinsko kislino. In hranljivima vitaminoma A in E. Oleinska kislina je naravno vlažilno sredstvo za kožo. Ki pomaga, da koža p(ostane) elastična, mehka in prožna. Anti-aging lastnosti upočasnijo pojav staranja kože ter pojav gub. Pomirja različna kožna neravnovesja. Pospešuje tudi rast las. Z redno uporabo bodo lasje krepkejši, bolj sijoči, bolj zdravega videza.



Natural Health & Beauty Awards
Best Afro Beauty Hair Product

1f688132-3535-4037-b697-16a7b7472546jpeg

Ayumi Naturals Bio-Active Repair olje za lase


Ayumi olje za lase REPAIR je ocenjeno kot najboljše za »krepaste«, suhe, skodrane lase. Lase, ki se radi vozlajo. Gre za hranljivo olje z izvlečki ajurvedskih zelišč, ki so bogat vir antioksidantov (amla, bhringraj, gotu kola). Poskrbijo za lep lesk in zdravo lasišče. Olje neverjetno lepo diši, saj vsebuje tudi eterično olje sivke. In je zgolj sinergija osnovnih olj, eteričnih olj in skozi stoletja za lase preverjeno blagodejnih zelišč.




Natural Health & Beauty Awards
Najboljši šampon in balzam

44d4a883-4eb6-452c-bafa-8f3c85bf3d5cjpeg

Ayumi Naturals SANDALOVINA & ARGAN šampon in balzam


Za krhke, tanke lase.
 Ta čudovita zeliščna sinergija vsebuje organska argan in sandalovino. Nahrani tudi najbolj problematične lase. Za pogosto umivanje las.



Free From Skincare Awards
Najboljše olje za telo: Bronasta medalja

8bf1ba1a-801c-4c0a-b007-91f0a11f0954jpeg

Ayumi Naturals Tranquility Massage Bath & Body Oil

Ayumi hranljivo olje za telo je izjemna sinergija eksotične fuzije sandalovine, kadilne bosvelije in mire. Vse tri z še drugimi čudovitimi olji, eteričnimi olji in zelišči podarjajo koži mehkobo in svežino; umu pa mir.